Celeb

Tanácsadó megtekintése
Tóth Márton

Tóth Márton

Tóth Márton vagyok, 32 éves, az A-Híd OSC Újbuda vízilabdacsapatának a játékosa. Több mint 20 éve a vízilabda az első az életemben, melynek nagyon sokat köszönhetek. Sportkarrierem során elvégeztem a Budapest Gazdasági Főiskola, Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Karán az idegenforgalom és szálloda szakot, majd a gödöllői Szent István Egyetem Pénzügy mesterszakán is diplomát szereztem. Van edzői papírom, illetve aranykalászos gazdaképzésem is. Utóbbi években egyre inkább hódolok szenvedélyemnek, ami a gasztronómia. Január óta blogot is vezetek ahol saját receptjeimet illetve gasztronómiai élményeimet osztom meg. A közösségi média felületein eredményeimet, utazásaimat illetve élményeimet is megosztom követőimmel. Szeretek a természetben időt eltölteni, így horgászni és vadászni is szoktam. Egy-egy jó könyv vagy sorozat könnyen rabul tud ejteni.


E-mail cím: tothmarci85@gmail.com

Zab, tojás – avagy a sportolók két közkedvelt reggelije
Mi, sportolók reggelinél alapvetően ebben a két alapanyagban találjuk meg a szükséges tápanyagokat szervezetünk számára, melyek révén az energia szintünket kellően fel tudjuk tölteni a reggeli edzésre. Egy idő után azonban, mint minden ez is unalmassá válhat. Azért írom feltételes módban, mert ez alapvetően rajtunk múlik. Ha merünk kísérletezni, akkor könnyen el tudunk sajátítani olyan technikákat, melyekkel könnyedén kiléphetünk a tükörtojás és a tejbe belekevert zab komfortzónájából.
Tovább
Blogot indítottam – találjátok meg kedvenc receptjeiteket!
Nincsen még egy éve sem, hogy elindítottam saját blogomat, ami mostanra már videó tartalommal is bővült. Tettem mindezt azért, mert életem egyik részének tekintem a gasztronómiát, a mindennapi főzést és ezzel együtt a vendéglátást is.
Tovább
Egy jó cél mellé álltam!
A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság​ (KERT) a Dél-Alföldi Gyógy- és Termálfürdők Közhasznú Egyesület együttműködésével ezen a nyáron „A felnőtt lakosság prevenciós célú egészségfejlesztése a szabadidősport révén” című projektet indított. Célom, hogy minél többen részt vegyenek ezeken az eseményeken. Éppen ezért kövessétek a KERT Facebook oldalát, hogy elsőkézből tájékozódjatok a helyszínekről és a programokról! Következő események helyszínei és időpontjai: OROSHÁZA - GYOPÁROSFÜRDŐ GYÓGY-, PARK- ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ 2018 AUGUSZTUS 25.-ÉN 14 -18,30 TÓTKOMLÓS – RÓZSA FÜRDŐ 2018. AUG.26.-ÁN 14 -18,30
Tovább